Herenmode

De meeste mannen vinden winkelen nou eenmaal niet zo gezellig als de meeste vrouwen doen. Alle winkels bij langs en de hele dag lekker winkelen zit er over het algemeen niet in bij de meeste mannen (vind je dat wel leuk, is dat natuurlijk ook geen probleem). Maar zo af en toe moet je als man er toch aan geloven dat het tijd is voor iets nieuws. Die versleten broek die zo lekker zit zal toch een keer vervangen moeten worden, ondanks dat oma de broek misschien al wel meerdere malen (geprobeerd) heeft te maken. Zo ook met het t-shirt waar je misschien ’s nachts wel in wilt slapen maar je vrouw of vriendin dit uiteindelijk toch verbiedt. Wij bij Henk Dekker Mode proberen jullie mannen hier een beetje mee te helpen. Wij laten de mannen met onze herenmode er netjes bij lopen, maar zorgen ervoor dat het net lijkt alsof u kleding staat te passen in u eigen huiskamer. Onder het genot van een kopje koffie, zullen wij u voorzien van het best mogelijke advies qua kleding en proberen wij er altijd voor te zorgen dat u als een tevreden klant weer huiswaarts gaat.

Bent u toch die man die wel graag gaat winkelen en op de hoogte bent van de laatste herenmode trends, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Ook u zullen wij proberen zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Maar misschien als u zelfs zo goed op de hoogte bent van de laatste trends zou u zelfs ons kunnen adviseren. Zoals eerder al aangegeven eventueel allemaal onder het genot van een kopje koffie.

Maar waarvoor kunt u als (modebewuste) man allemaal bij ons terecht vraagt u zich dan af? Henk Dekker Mode biedt een breed assortiment van spijkerbroek tot een bijna op maat gemaakt kostuum. Zo is er voor iedere man wel iets, zelfs als u wat groter bent dan de rest, zo bieden wij spijkerbroeken aan tot en met lengtemaat 38, maar ook de shirts hebben wij tot en met de maat 4xl.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze winkel dan nodigen wij u van harte uit bij Henk Dekker mode.

 

 

                 

© 2022 Henk Dekker Mode