Object

.OVER OBJECT COLLECTORS ITEM

Object Collectors Item zag in 2003 het levenslicht in het overgangsgebied tussen straight-to-the-point urban attitude en een speelse, humoristische, maar toch pittige stijl. Geboren in Scandinavië, maar met een groot deel van Europa als speeltuin, heeft Object Collectors Item zijn eigen perceptie van trends en mode en een verlangen om zijn eigen intuïtie te gebruiken bij het creëren van mode en het authentiek en leuk houden ervan.

.IT’S ALL IN THE MIX:

Mix Scandinavische streetfeel met multiculturele inspiratie en je hebt de beat van het moderne stadsleven. Voeg een vleugje realisme en een modetwist toe en je krijgt het Object-gevoel. Verschillende decennia, Scandinavische streetfeel, de commerciële underground en de tweedehandslook inspireren ons. Het ethos achter Object Collectors Item is om elk afzonderlijk design extra TLC te geven door het gebruik van delicate stoffen, genaaide details of applicaties en de karakteristieke Object statements.

De look is geïnspireerd door Scandinavische stijl met de nadruk op het ongepolijste street image, belichaamd door een jeanswear attitude. Door een unieke en visionaire identiteit en afwerking tot leven te brengen, creëert Object Collectors Item design dat zich onderscheidt.

Object Collectors Item wordt verkocht in meer dan 750 winkels in Nederland, Denemarken, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, België, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland.
Verwacht meer – een modeartikel voor de echte verzamelaar

Object

© 2018 Henk Dekker Mode