Alan Red

In 1940 is het bedrijf Magir begonnen in Varese, Italy(een klein dorpje dichtbij Milaan). Na de productie van t-shirts, polo’s en sweatshirts voor bekende merken, startte Magir hun eigen label in 1996 genaamd Alan Red & Co.

Magir introduceerde hun eerste collectie van Alan Red & Co in Nederland. Een aantal jaren later na de succesvolle introductie in Nederland werd Magir de grootste leverancier gespecialiseerd in basis kleding voor mannen en vrouwen in Nederland.

Hoge kwaliteit, modieus ontwerp, 24 uur leveren en een exclusief voorraad programma zijn belangrijke trefwoorden in het bedrijf. Door deze hoge standaard is Magir nog steeds marktleider in Nederland. Daarnaast wordt Alan Red & Co ook verkocht in Italië, Belgie, Tsjechië, Frankrijk, Hong Kong, Polen, Rusland, Slowakije, Zweden en Zwitserland.

Items zoals de Ottawa, Virginia en Derby zijn bekende modellen van de klanten en kunnen niet gemist worden in elke basis collectie.

Omdat productie plaatsvind in onze fabriek in Italië, is het voor ons mogelijk om ons te houden aan de hoge eisen die wij stellen aan onze producten.

A GOOD BASIC T-SHIRT NEVER GOES OUT OF FASHION.

brand_alan-red

© 2022 Henk Dekker Mode