Meyer

Meyer is een van Europa’s leider in het maken van broeken voor de man. Het bedrijf is opgericht in 1960 in Waldbröl, in het Bergisches Land region. Het familie bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf met meet dan 3500 partners wereldwijd.

Dit succesverhaal is gebaseerd op een constant van kwaliteit tot in de kleinste detail.

Hoge kwaliteit materialen, de perfect pasvorm en de functionele details zijn wat een broek, een Meyer broek maken. Onze vele jaren ervaring en ons gevoel van stijl en ontwerp worden nu gebruikt om de collecties te ontwikkelen in Reichshof–Denklingen.

Ons doel is om onze belofte waar te maken om kwaliteit te verwerken in alle details. Daarvoor gebruiken wij alleen maar hoge kwaliteit materialen zoals zuivere scheerwol, het fijnste katoen en luchtige kapok.

Precieze tailering wordt niet gemaakt door alleen de laatste CAD verwerkings methode, maar ook door de vakmanschap en passie van onze werknemers. Wij produceren exclusief in onze eigen Europese fabriek net buiten Brassov in Romania.

Onze eigen ‘wasmachine’ met zijn geïntegreerde waterzuiveringsinstallatie, helpt ons te voldoen aan onze verantwoordelijkheid richting het milieu. Alleen milieuvriendelijke additieven worden gebruikt bij het maken van een Meyer kledingstuk en wij zorgen ervoor dat de uitstekende kwaliteit gewaarborgd wordt zelfs bij de kleinste processen.

Onze producten voldoen aan de criteria van Ökotex Standard 100 en die van de internationaal erkende FAIR TRADE zegel: elk product wordt gecertificeerd en regelmatig getest. Elk paar Meyer wordt gecontroleerd op naleving van onze hoge normen. Dat stelt ons in staat om te garanderen dat alleen de hoogste kwaliteit van de producten ons bedrijf verlaten.

MEYER levert haar producten aan 35 landen wereldwijd. Wij communiceren met elk van onze zakelijke partners in hun respectieve moedertaal. Het maakt niet uit waar we zijn in de wereld, we beloven onze klanten dat we zullen voldoen aan de ecologische normen en zorgen voor eerlijke productie-omstandigheden in onze eigen fabriek, met de hoogst mogelijke kwaliteit. Eerst en vooral, de kwaliteit van een paar MEYER broek komt van onze medewerkers.

Meyer-Kategorie-meyer_3

© 2022 Henk Dekker Mode