Modeshow

Dinsdag 24 en woensdag 25 september jl. was er weer een spetterende modeshow bij Henk Dekker Mode in Zuidwolde. De modeshow werd gehouden in de herenafdeling van Henk Dekker Mode. De ‘weg’ door de winkel functioneerde als catwalk waar de modellen overheen konden pronken. Alle bezoekers genoten van de nieuwe najaarscollectie onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij. Henk Dekker Mode had zoals bij elke modeshow het geval is, een leuke verrassing.. namelijk een waardecheque in een mooi heuptasje!

Fraaie kledingstukken voor de modebewuste vrouw werden via de rode loper aan het publiek gepresenteerd. Tijdens de show liepen er zes dames mee die de nieuwste trends voor het najaar showden. We zien veel verschillende kleuren komend najaar zoals oker, cognac, camel, rood, groen en blauw tinten. Ook zien we de lange jurken en kledingstukken met leuke prints zoals ruitjes, bloemen en de luipaard print.

De merken die Henk Dekker Mode voor de dames voert zijn o.a. Angels, Dreamstar, Elvira, Enjoy, Esqualo, Soyaconcept, Geisha en Tramontana.

De show vond plaats in het stoere heren gedeelte, daarbij konden natuurlijk ook de heren niet ontbreken. Tijdens de show liepen er twee mannen mee die de nieuwste trends voor bij de heren showde, zoals de strakkere broeken, broeken met een stoerdere look, overhemden met print met daarover stoere vesten of truien. Voor de mannen is er ook veel kleur. Hier zie je de groentinten, oker, cognac en allerlei blauw tinten.

De merken die Henk Dekker Mode voor de heren voert zijn o.a. Baileys, Born With Appetite, Cars, Ledub, No Excess, Only & Sons, State of Art, Tom Tailor en Vanguard.

Bent u niet in de gelegenheid geweest de modeshow bij te kunnen wonen, maar toch nieuwsgierig geworden naar de nieuwe najaarscollectie? Dan bent u van harte welkom bij Henk Dekker Mode, Hoofdstraat 60 te Zuidwolde. Ook kunt u ons vinden op Facebook, www.facebook.com/henkdekkermode. Like ons en mis niks meer !!!

De medewerkers geven u graag advies en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

© 2021 Henk Dekker Mode