Modeshow

Dinsdag 20 en woensdag 21 maart jl. was er weer een spetterende modeshow bij Henk Dekker Mode in Zuidwolde. De modeshow werd gehouden in de herenafdeling van Henk Dekker Mode. De ‘weg’ door de winkel functioneerde als catwalk waar de modellen overheen konden pronken. Alle bezoekers genoten van de nieuwe voorjaarscollectie onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij. Henk Dekker Mode had zoals bij elke modeshow het geval is, weer een fantastische aanbieding. Bij een aankoop bedrag van €100,- ontving men gratis een leuke dames sneaker cadeau.

Fraaie kledingstukken voor de modebewuste vrouw werden via de rode loper aan het publiek gepresenteerd. Tijdens de show liepen er vijf dames mee die de nieuwste trends voor het voorjaar showden. We zien veel kleur komend voorjaar. Ook zien we de trompetmouw, de marinelook, broeken met leuke prints en veel jurkjes.

De merken die Henk Dekker Mode voor de dames voert zijn o.a. Angels, Dreamstar, Elvira, Enjoy, Esqualo, Geisha, Object en Tramontana.

De show vond plaats in het stoere heren gedeelte, daarbij konden natuurlijk ook de heren niet ontbreken. Tijdens de show liepen er twee mannen mee die de nieuwste trends voor bij de heren showde, zoals de strakkere broeken, broeken met een stoerdere look, overhemden met print die weer helemaal in zijn, stoere vesten met daaronder een t-shirt en natuurlijk niet te vergeten de mooie getailleerde kostuums. Voor de mannen is het ook weer meer kleur. Ook hier zie je de groentinten, maar ook weer de kleuren blauw in allerlei tinten, zoals zachtblauw en kobalt.

De merken die Henk Dekker Mode voor de heren voert zijn o.a. Baileys, Born With Appetite, Cars, Ledub, No Excess, Only & Sons, State of Art, Stones, Tom Tailor, Twin Life en Vanguard.

Bent u niet in de gelegenheid geweest de modeshow bij te kunnen wonen, maar toch nieuwsgierig geworden naar de nieuwe voorjaarscollectie of de vernieuwde winkel? Dan bent u van harte welkom bij Henk Dekker Mode, Hoofdstraat 60 te Zuidwolde. Ook kunt u ons vinden op Facebook, www.facebook.com/henkdekkermode. Like ons en mis niks meer !!!

De medewerkers geven u graag advies en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

© 2018 Henk Dekker Mode