Modeshow

Dinsdag 26 en woensdag 27 september jl. was er weer een spetterende modeshow bij Henk Dekker Mode in Zuidwolde. De modeshow werd gehouden in de herenafdeling van Henk Dekker Mode. De ‘weg’ door de winkel functioneerde als catwalk waar de modellen overheen konden pronken. Alle bezoekers genoten van de nieuwe najaarscollectie onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij. Henk Dekker Mode had zoals bij elke modeshow het geval is, weer een fantastische aanbieding, bij een aankoop bedrag van €100,- ontving men gratis een leuke dames sneaker cadeau.

Fraaie kledingstukken voor de modebewuste vrouw werden via de rode loper aan het publiek gepresenteerd. Tijdens de show liepen er zes dames mee die de nieuwste trends voor het najaar showden. Lange vesten zijn helemaal in dit najaar. Army green en oker zijn de nieuwe kleuren van dit najaar.

De merken die Henk Dekker Mode voor de dames voert zijn o.a. Angels, Creme de la Creme, Dreamstar, Elvira, Enjoy, Esqualo, Geisha, Object en Tramontana.

De show vond plaats in het stoere heren gedeelte, daarbij konden natuurlijk ook de heren niet ontbreken. Tijdens de show liepen er twee mannen mee die de nieuwste trends voor bij de heren showde, zoals de strakkere broeken, broeken met een stoerdere look, overhemden met print die weer helemaal in zijn, stoere vesten met daaronder een t-shirt en natuurlijk niet te vergeten de mooie getailleerde kostuums. Ook bij heren is de kleur groen helemaal in dit najaar.

De merken die Henk Dekker Mode voor de heren voert zijn o.a. Baileys, Born With Appetite, Cars, Ledub, No Excess, Only & Sons, State of Art, Stones, Tom Tailor, Twin Life en Vanguard.

Bent u niet in de gelegenheid geweest de modeshow bij te kunnen wonen, maar toch nieuwsgierig geworden naar de nieuwe najaarscollectie of de vernieuwde winkel? Dan bent u van harte welkom bij Henk Dekker Mode, Hoofdstraat 60 te Zuidwolde. Ook kunt u ons vinden op Facebook, www.facebook.com/henkdekkermode. Like ons en mis niks meer !!!

De medewerkers geven u graag advies en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

© 2018 Henk Dekker Mode