Modeshow

Dinsdag 26 en woensdag 27 maart jl. was er weer een spetterende modeshow bij Henk Dekker Mode in Zuidwolde. De modeshow werd gehouden in de herenafdeling van Henk Dekker Mode. De ‘weg’ door de winkel functioneerde als catwalk waar de modellen overheen konden pronken. Alle bezoekers genoten van de nieuwe voorjaarscollectie onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij. Henk Dekker Mode had zoals bij elke modeshow het geval is, weer een fantastische kortingsaanbieding.

Fraaie kledingstukken voor de modebewuste vrouw werden via de rode loper aan het publiek gepresenteerd. Tijdens de show liepen er vijf dames mee die de nieuwste trends voor het voorjaar showden. We zien veel verschillende kleuren komend voorjaar zoals rood, roze, groen, oranje, geel en allerlei blauw tinten. Ook zien we de lange jurken en kledingstukken met leuke prints zoals ruitjes, bloemen en de luipaard print.

De merken die Henk Dekker Mode voor de dames voert zijn o.a. Angels, Dreamstar, Elvira, Enjoy, Esqualo, Soyaconcept, Geisha en Tramontana.

De show vond plaats in het stoere heren gedeelte, daarbij konden natuurlijk ook de heren niet ontbreken. Tijdens de show liepen er twee mannen mee die de nieuwste trends voor bij de heren showde, zoals de strakkere broeken, broeken met een stoerdere look, overhemden met print met daarover stoere vesten of truien en natuurlijk niet te vergeten de mooie getailleerde kostuums. Voor de mannen is het ook weer meer kleur. Ook hier zie je de groentinten, roze, geel en allerlei blauw tinten.

De merken die Henk Dekker Mode voor de heren voert zijn o.a. Baileys, Born With Appetite, Cars, Ledub, No Excess, Only & Sons, State of Art, Tom Tailor, Twin Life en Vanguard.

Bent u niet in de gelegenheid geweest de modeshow bij te kunnen wonen, maar toch nieuwsgierig geworden naar de nieuwe voorjaarscollectie? Dan bent u van harte welkom bij Henk Dekker Mode, Hoofdstraat 60 te Zuidwolde. Ook kunt u ons vinden op Facebook, www.facebook.com/henkdekkermode. Like ons en mis niks meer !!!

De medewerkers geven u graag advies en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

 

 

 

© 2019 Henk Dekker Mode